right_align

In Season

Colorful Studio by Wall of Art

Tillsammans med inredaren Lovisa Häger, An Interior Affair, har Wall of Art gjort om den tidigare tomma våningen på 200 kvm till ett färgstarkt hem som präglar de fyra olika färger. Rummen är fyllda av konst, färg och inspirerande möbler från bland annat Meli Meli Home, Gotain, Midnatt, Alcro, Maze Interior, Lightwork och Isadeco.

Verken säljs som exklusiva prints i limiterad upplaga om 30 exemplar. 10% av överskottet för kollektionen går till RFSL, riksförbundet för homosexuellas, bisexuellas, transpersoners och queeras rättigheter, som arbetar för att stärka hbtq-personers rättigheter i Sverige och internationellt.

left_50
right_50
large

Den blå rummet - Här bor den blå personen för vem symmetri, organisation och mätbatbarhet är väldigt viktiga saker, och personen som bor här har därför hängt upp sina tavlor måttat till millimetern. Den blå personen tar sin tid och vill hellre tänka igenom sin placering några gånger extra än att behöva göra om det, och trivs i en avskalad miljö med färre utvalda detaljer.

large

Gula rummet - Här bor den gula personen som alltid har mycket att tänka på, och ibland betyder det att tavlor som var menade att hängas upp inte alltid hinner upp på väggen innan något annat pockar på uppmärksamheten. Motiv stående på golvet är något du ofta kan se hemma hos en gul person, eller kanske till och med prints som inte ens hunnit packas upp än? En färgsprakande personlighet vilket avspeglas i inredningen, där den röda tråden mer är saker som inspirerar än en helt genomtänkt plan.

left_50

right_50

Röda rummet - Här bor den röda personen, en målinriktad och prestationsinriktad person som tycker om mycket, stort och tydligt när det kommer till inredning. En röd person vill att saker ska gå effektivt, något som ofta är viktigare än att allt blir helt rätt och har inga problem att gömma lite smuts i hörnen för att komma i mål med sina projekt. Här på kontoret kan ni exempelvis se att även om tavlorna är stora och vackra så hänger de faktiskt lite snett, vilket lätt kan hända när målet är viktigare än ”finliret”.

left_50right_50

Gröna rummet - Här bor den gröna personen som värderar värme och gemenskap och vill med sin inredning skapa en trivsam miljö där vänner och familj vill spendera tid, och känna att de kan komma och ventilera och få hjälp med sina problem. Därför trivs den gröna personen extra bra i vardagsrummet, mötesplatsen, där många sittgrupper samsas och det finns många inbjudande möjligheter till konversationer.

largeleft_50right_50