Inspiration

Beslutsångest eller bara på jakt efter inspiration? Vi hjälper dig med båda! Följ vårt Magazine där vi delar massvis av artiklar där konst och inredning står i fokus. Inspireras av våra “Hemma hos” reportage där vi besöker personer som vi tycker inspirerar i deras hemmiljö. Utforska vårt galleri med bilder från våra senaste studioplåtningar och få tips på hur du ska tänka när du inreder med konst.

Tavelväggar

Vi har fyllt vårt galleri med stylingbilder och tavelväggar där du lätt kan klicka hem ditt favoritmotiv direkt från bilden. Galleriet är alltid öppet för kunder som vill få hjälp att kurera en tavelvägg eller finna inspiration. Hitta nya sätt att mixa och matcha våra motiv för att skapa en färgsprakande tavelvägg.

Create your personal Gallerywall

Genom att kombinera olika konststilar med varandra, ger du en unik känsla till dina väggar! Med vårt smarta tavelväggsverktyg kan du enkelt skapa din personliga tavelvägg. Dra dina favoritposters till väggen och flytta runt dem tills du är nöjd med din komposition. Du kan välja olika storlekar och ram till varje poster. När du är nöjd med din tavelvägg kan du lägga alla posters direkt i varukorgen, ramar adderar du i kassan. Du kan även välja att spara alla posters som favoriter eller dela med vänner.

Create your Gallery Wall

Consultation

Text om Fanny Text om Fanny Text om Fanny Text om Fanny Text om Fanny Text om Fanny Text om Fanny Text om Fanny Text om Fanny Text om Fanny Text om Fanny Text om Fanny Text om Fanny Text om Fanny Text om Fanny Text om Fanny. Text om Fanny Text om Fanny Text om Fanny Text om Fanny Text om Fanny Text om Fanny Text om Fanny Text om Fanny Text om Fanny Text om Fanny Text om Fanny Text om Fanny Text om Fanny Text om Fanny Text om Fanny Text om Fanny.

Consultation for your home

Consultation for companies

Magazine

Läs om det senaste och mest spännande personerna och platserna just nu. Ta del av välkända inredares senaste spaningar och dyk ner i vårt senaste samarbete med Heja Livet och Beata Cervin. Enjoy!